IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

‘Deathly Hallows’ utgitt i Frankrike og Tyskland

Da har både Tyskland og Frankrike fått sine oversettelser utgitt. Harry Potter et les Reliques de la Mort ble sluppet i Frankrike på fredag, til stor glede for franske fans. Oversetteren har brukt 12-15 timer hver dag på oversettelsen, og boken har blitt trykket opp i 2,3 millioner eksemplarer. I Sveits fikk de boken levert på døren rett etter midnatt, fordi en minister nektet butikkene å ha forlengede åpningstider. I Tyskland ble Harry Potter und die Heiligtuemer des Todes sluppet 24 timer etter den franske utgivelsen. Flere tusen personer sto i kø i Berlin, og i en butikk tok det 30 minutter å selge 1000 bøker. I Tyskland har boken blitt trykket opp i intet mindre enn 3 millioner eksemplarer. Undertegnede er overbevist om at Rowling ler hele veien til banken og tilbake igjen…

Takk til Wizard News for tipset!

NB! Spoilere kan forekomme i kommentarene!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt