If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Første bilder av Hagrids hytte

Innspillingen av HBP er nå godt i gang, og bildene strømmer inn. Her er tre bilder av Hagrids hytte, som er under bygging.

Takk, Mugglenet

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • HP-Gærning sier:

    Jeg har faktisk bestemt meg for å la være å se på trailere, videoklipp eller bilder av kommende filmer fordi jeg synes det spolerer den såkalte «overraskelsen» ved selve filmen …

  • Inger sier:

    Hm.. samme som alltid.. Hvordan kan vi egentlig vite at de ikke har spart på bilder fra i fjord? Uansett, HP- Gærning. Disse bildene ødelegger INGENTING ved filmen. Ser bare ut som en haug med plankebiter slengt oppå en gressplen… Men er egentlig enig m deg, men tror ikke jeg klarer å holde meg unna alt sammen, er for nysgjerrig! :P


Legg igjen en kommentar

Valgfritt