New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

JK saksøker amerikansk forlag

Dagbladet skriver at JK Rowling og Warner Bros nå saksøker et amerikansk forlag, fordi de har planer om å gi ut et Harry Potter-leksikon. Rowling har ikke reagert på de leksikonene som ligger på nett, men hun ønsker selv å gi ut et leksikon i bokform for å kunne gi mer penger til veldedige formål. Boken som det lille forlaget i Michigan ønsker å gi ut, skal være basert på nettsiden The Harry Potter Lexicon, drevet av Steven VanderArk. Det hun synes er det tristeste med denne saken, er at hun har forsøkt å forklare VanderArk hvorfor han ikke kan gi ut boken, men han er visstnok ikke mottakelig for dette. Og som hun skriver på siden sin: Dette er tross alt en side hun tidligere har gitt en Fansite Award til…

Takk til Skrulla for tipset!

NB! Spoilere kan forekomme i kommentarene!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt