Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

JK saksøker amerikansk forlag

Dagbladet skriver at JK Rowling og Warner Bros nå saksøker et amerikansk forlag, fordi de har planer om å gi ut et Harry Potter-leksikon. Rowling har ikke reagert på de leksikonene som ligger på nett, men hun ønsker selv å gi ut et leksikon i bokform for å kunne gi mer penger til veldedige formål. Boken som det lille forlaget i Michigan ønsker å gi ut, skal være basert på nettsiden The Harry Potter Lexicon, drevet av Steven VanderArk. Det hun synes er det tristeste med denne saken, er at hun har forsøkt å forklare VanderArk hvorfor han ikke kan gi ut boken, men han er visstnok ikke mottakelig for dette. Og som hun skriver på siden sin: Dette er tross alt en side hun tidligere har gitt en Fansite Award til…

Takk til Skrulla for tipset!

NB! Spoilere kan forekomme i kommentarene!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt