The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Advokater til kamp mot Rowling

Vi snakker selvfølgelig om den mindre intelligente idèen til RDR Books, som gjerne vil ha en bit av den økonomiske kaken Harry Potter-eventyret er. Leksikonet de ville gi ut, er basert på nettsiden The Harry Potter Lexicon, og de fleste som har fulgt med i denne saken har klart å trekke konklusjonen om at alt på dette nettstedet stammer fra – nettopp- JK Rowling. Derfor blir undertegnede litt skremt da det nå viser seg at RDR Books skal få hjelp av advokatspirene fra Stanford Law School. Om de i det hele tatt har lest igjennom kapittelet som omhandler temaet ‘opphavsrett’ og lignende vites ikke, men at de har klart å stave seg gjennom emnet ‘Hvordan bli kvitt dine skrupler’ er tydelig. JK Rowling selv ønsker ikke å spe på sin egen formue ved å gi ut et Harry Potter-leksikon, men hun vil derimot utgi det for å skaffe penger til veldedige formål. Hun ønsker derfor ikke at andre skal gi ut samme type bok, fordi det vil ødelegge for hennes eget prosjekt.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt