The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Dette er ‘The Tales of Beedle the Bard’

Amazon.com har lagt ut en beskrivelse av boken de nettopp betalte 22 millioner kroner for å eie, nemlig den håndskrevne boken The Tales of Beedle the Bard av JK Rowling. De forteller at boken er på 156 sider, og illustrasjonene er det også Rowling som har laget. Den lille boken er innbundet i brunt, marokansk lær, med håndlagede sølvornamenter og månesteiner. Det finnes totalt syv eksemplarer av boken, men kun ett er altså blitt lagt ut for auksjon. The Tales of Beedle the Bard er også kjent for dere som har lest Harry Potter and the Deathly Hallows, dette er eventyrene magibefolkningen har vokst opp med, slik som den umagiske delen har vokst opp med brødrene Grimm og lignende. Amazon legger ut bilder og beskrivelser fortløpende nå, og ber folk om å bruke denne linken fremover. Så da er det bare å følge med!

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt