Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Gratulerer med dagen!

Severus Snape, også kjent som ‘The Bat of the Dungeons’, ‘The Greasy Git’ og andre koselige navn, fyller 49 år i dag. Dersom han overlever Harry Potter and the Deathly Hallows, vel og merke. Vi sender en ugle med en god kake, og gratulerer så mye med dagen!

Takk til Skrulla og Stian for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • HP-Gærning sier:

  Heh, ja, hvis han overlever Deathly Hallows … *kremt*.

 • Serpensortia sier:

  Gratts! Snape er tøff…

 • Ginny sier:

  Gratulerer:D

 • Lise Berit sier:

  Alex: Kan du være så snill å ikke spoile i kommentarene? Kan hende at det er noen som ikke har lest ferdig… :-)

 • Alex sier:

  Jeg tror de fleste er ferdig med boken nå. iallefal de som besøker denne siden i ny og ne. Men når jeg først skriver her så vil jeg takke crewet her i TDP for at de ikke har spoila meg før norsk utgivelse:D Tusen takk.. Og grattis med dagen kjære prins.

 • snapefan sier:

  Gratulerer med dagen Sev :-D Definitivt den mest spennende karrakteren i Harry potter bøkene.

  (enig med Alex tror de fleste har lest boka nå, den kom jo på norsk 1 des. – synes dere gjør en veldig bra jobb her :) – jeg leste boka i sommer og har stor respekt for de som ikke har lest bøkene – hvor lenge er det til man fritt kan kommentrere uten å tenke på å spoile?)

 • Lise Berit sier:

  Jeg tenker som så at det kan jo være at noen fikk boken til jul og ikke har lest ferdig ennå. Derfor så ønsker vi å kjøre safe en liten stund til! Vi vet ikke helt når vi skal oppheve «fobudet», men det blir kanskje ikke så lenge til. Ellers kan man jo diskutere fritt på The Hog’s Head så lenge? Tusen takk for at dere setter pris på jobben vi gjør. :-)

 • Me.. sier:

  Fint å ha bursdag på samme dag som yndlingskarakteren sin altså! Like me..

 • v sier:

  du er heldig me.. :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt