Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Blir siste film delt i to?

Hittils har det blitt fjernet endel underveis når filmene basert på Harry Potter-bøkene har blitt laget. Dette har til tider vært irriterende for blodfansen, men de fleste har vært i stand til å følge handlingen gjennom alle filmene, selv om de ikke har lest bøkene. Å kutte viktig handling i Harry Potter and the Deathly Hallows kan bli svært så uheldig, da det er i denne boken/filmen alt blir nøstet opp og forklart. En av mulighetene til å unngå dette, er rett og slett å dele filmen i to!. Om vi får Deathly Hallows del 1 og 2 gjenstår å se, imens kan vi telle ned til premieren av Harry Potter and the Half-Blood Prince som har premiere i november.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Thomas sier:

  Eg håpa på det blir ein lang film, det er jo masse som skjer i «Deathly Hallows»

 • Serpensortia sier:

  Oh yeah!

 • Inge Borthne sier:

  Lurer bare på åssen det blir når den blir gitt ut på DVD.
  Blir vel en 3 disc pakke hvor den tredje er en typisk ekstra-materiale DVD.
  Dette er kun det jeg tipper det ville blitt.

 • Alex sier:

  Håper at det ikke blir slikt

 • snapefan sier:

  Håper på en to delt film, for å få med mest mulig. Dette fordi den er for kompleks til en film. Det vil bli svært forkortet og for mye av handligen for fortettet og svært lite substans hvis det kun skal bli laget en film. Noe som alle potterfilmene lider av, spesielt fra film 3 og utover. Er litt irritert at de tar for mye hensyn til den yngste fansen!!!!! Det finnes potterfans over 15 også!!!! (i mine øyne er potter bøkene ungdomsbøker i alle fall fra 4 og utover) Hvis ikke det blir to filmer. HÅPER JEG at det blir en kinoverson og en svært lang utvidet dvdversjon. Men jeg er redd jeg blir nok skuffet nok en gang…..

 • Mia sier:

  Enig Snapefan! Håper de sikter mot 15 års aldersgrense og ikke 11 neste gang. Det vll ikke forundre meg om det ble 15, Halvblodsprinsen er jo ganske skummel for en 10-åring. Iværtfall slik jeg ser alle scenene for meg.

 • Alex sier:

  Hvis de hadde laget 2 filmer av DH så hadde HP-fans blitt skuffet uansett.
  noe må man ofre fra bok til film, dessverre.
  Syns at film en og 2 var bedre, så ble det bare dritt når andre regissører kom og ødela 3,4, og delvis 5.
  SÅ, jeg har liten tro på at HBP kommer til å imponere meg, håper bare at alle scenene med privattimene med HUmlesnur og Harry , ellers så blir historien fucket.
  Så jeg sier, nei til to filmer, bli ferdig med det.
  så kan de skuespillerne bli ferdig med det så de kan få andre jobber.

 • Alex (en annnen) sier:

  Jeg syntes det ville vært veldig bra om de delte filmen i 2! Men det med at skuespillerene kan bli ferdig med det så de kan få seg andre jobber er vell det mest latterlige jeg har lest. (Sikter til det Alex skrev ovenfor).. De har jo drømmejobben, og hvis de faktisk har lyst til å bli ferdig med det så fort som mulig og ikke nyter hvert jævla sekund de får på settet så har de ikke en dritt å gjøre der. Men jeg tror samtlige av skuespillerne på harry potter er stolte over jobben og ikke har noe imot å dele filmen i to selv om det da vil si at de må jobbe nesten dobbelt så lenge… Uanset skal man ikke ta hensyn til skuespillerene i den situasjonen. Det er resten av verden man skal forholde seg til..


Legg igjen en kommentar

Valgfritt