The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Alan Rickman starter filmingen i februar

Skuespiller Alan Rickman, som spiller prof. Severus Snape i filmene om Harry Potter, sier i et nytt intervju at han starter med innspillingen av sin rolle i Harry Potter and the Half-Blood Prince neste måned. Det har tidligere vært snakk om dette men ikke noe er blitt bekreftet før nå.

Rickman er også klar når det gjelder hvorfor han ikke vil snakke om karakteren sin i filmene, og sier til Entertainment Weekly:

Alan Rickman: [...] Før du [Entertainment Weekly] går noe videre, vi jeg si at jeg aldri snakker om min karakter, fordi det er teit for barn som ikke har lest til slutten. [...] Det er en skikkelig historie hun [JKR] har funnet opp, og jeg er en del av den. Så jeg snakker egentlig aldri om det…
EW: Men du har en større rolle denne gangen?
AR: Ehh… Det er store saker…(Smiler)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt