The last enemy that shall be destroyed is death.

Innspillingen av HBP fortsetter

Filmingen av Harry Potter and the Half-Blood Prince fortsetter, og som TLC kan fortelle oss, foregår innspillingen nå i Gloucester. Området har ikke hatt Harry Potter-besøk siden innspillingen av de to første filmene, og det skal blant annet filmes i Gloucester Cathedral. 174 elever fra en lokal skole skal også medvirke som statister, og de er selvfølgelig fra seg av spenning og glede over å få være med. En av elevene fortalte at nå blir magien til virkelighet:

To av de tingene jeg gleder meg mest til, er å se på alt som foregår rundt meg, som filming og kostymeprøver, og få ordnet hår og sminke. Jeg elsker Harry Potter og er virkelig glad for å få være med, for det blir som om vi virkelig er på Hogwarts!

Takk til Stian for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt