Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

‘Komikeren’ Emma Thompson

Hun har spilt seriøse roller i blant annet Sense and Sensability, Love Actually og vunnet to Oscar-statuetter. For HP-fansen er hun mest kjent som Professor Trelawney. Emma deltok nylig på en konferanse i Sveits, der hun skulle snakke om fattigdom og sosial velferd, men hennes opptreden var alt annet enn kjedelig. John Cleese har skrevet Handbook of Silly Walks, og Emma demonstrerte forskjellige metoder fra denne boken. Hun demonstrerte dermed at humor er den beste måten og få full oppmerksomhet på!

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • lunacia sier:

    Faktisk var Emma Thompson min favorittskuespiller lenge før HP-filmene. Hun har gjort noen meget bra Shakespeare-roller, blant annet. :) Hun er rett og slett fantastisk!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt