NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

TDP søker etter nye journalister

Kunne du tenke deg å jobbe for denne siden? Da kan du sende oss en søknad der du forteller litt om deg selv og din interresse for Harry Potter. Du må også avlegge en skrivetest, den kan du lese mer om her !

Lykke til!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Ginny sier:

  Når er fristen?

 • Lise Berit sier:

  Den er 15 februar. Hvis du leser linken, så står all info der. Søk da vel!

 • HP-Gærning sier:

  Men hvor skal vi klikke etter at vi har gått inn på skrivetesten? Fant ikke helt ut av det. Noen som vet hvoedan?

 • MsJoplin sier:

  Klikk på linken over, der finner dere hele utlysingen. Der er det nederst en link til som heter \»denne skrivetesten\», som i \»dere må ta denne skrivetesten\». Skriv nyheten som dere ville ha skrevet om den på TDP, og send søknad pluss nyheten til eposten oppgitt i utlysingen.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt