The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Heyman: Del Toro ikke i siktet

I de siste dagene har det florert rykter på nett om at regissør Guillermo Del Toro, som tidligere har antydet at han var interessert i å regissere Harry Potter and the Deathly Hallows, nå er i forhandlinger om å regissere J.R.R. Tolkiens The Hobbit. Harry Potter-produsent David Heyman ble spurt om en kommentar til dette, og svarte at ‘Del Toro er dessverre egentlig ikke i siktet fordi han er ganske travel’.

Del Toro kommer neppe til å regissere både The Hobbit og den siste Harry Potter-filmen. Begge filmene er forventet å komme ut i løpet av 2010.

Takk til HPANA for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • snapefan sier:

    Synd! Jeg hadde virkelig håpt på Del Toro som regisør på den siste Potterfilmen! Pans laberynt er fantastisk, et vakkert og groteskt eventyr for ungdom over 15. :) Stilen hans hadde passet perfekt for Harry Potter ! Det blir spenndene hvem som får regijobben.

  • Alex sier:

    Det er bra.
    liker ikke han…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt