IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Rowling vant nok en pris

Vi får håpe JK Rowling har mange hyller i huset sitt! Wizard News skriver at hun nettopp har vunnet prisen for Outstanding Achievement under årets utdeling av South Bank Show Awards. Ved utdelingen av prisen fortalte Rowling hvor traumatisk det har vært å avslutte eventyret om Harry Potter:

Det har vært den desidert verste splittelsen jeg noen gang har opplevd, mye verre enn å gjøre det slutt med en mann. [...] Men det har også vært fantastisk deilig å stoppe opp, trekke pusten og tenke: «Gode Gud, se alt som kom ut av en idè jeg fikk på toget for 17 år siden…»

Andre som tidligere har mottatt denne spesielle prisen er Dame Helen Mirren, og rockebandet The Who, som mottok prisen i fjor.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt