Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Rowling ville slutte med Harry Potter

Den skotske avisen Daily Record skriver at JK Rowling, midtveis i historien om Harry Potter, ønsket å gi seg. Hun takker ektemannen Neil Murray for at han fikk henne på bedre tanker:

Jeg var utbrent. Jeg hadde produsert en bok i året, samtidig som jeg oppdro barnet mitt alene, uten hjelp fra en barnepike eller noen andre. Jeg var virkelig utslitt, og tenkte: «Jeg kan ikke gjøre dette lenger. Jeg må virkelig stoppe». [...] Jeg fortalte redaktøren min at dersom jeg fortsatte slik, så ville jeg snart ikke være i stand til å skrive i det hele tatt. Og så møtte jeg mannen som ble min andre ektemann….

Takk til Neil Murray, sier vi!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt