I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Rowling ville slutte med Harry Potter

Den skotske avisen Daily Record skriver at JK Rowling, midtveis i historien om Harry Potter, ønsket å gi seg. Hun takker ektemannen Neil Murray for at han fikk henne på bedre tanker:

Jeg var utbrent. Jeg hadde produsert en bok i året, samtidig som jeg oppdro barnet mitt alene, uten hjelp fra en barnepike eller noen andre. Jeg var virkelig utslitt, og tenkte: «Jeg kan ikke gjøre dette lenger. Jeg må virkelig stoppe». [...] Jeg fortalte redaktøren min at dersom jeg fortsatte slik, så ville jeg snart ikke være i stand til å skrive i det hele tatt. Og så møtte jeg mannen som ble min andre ektemann….

Takk til Neil Murray, sier vi!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt