The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Jason Isaacs håper på

Jason Isaacs’ skuffelse over å ikke ta del i den nestkommende Harry Potter and the Half-Blood Prince, ble diskutert i løpet av BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), men han håper på tilbakekomst i den syvende og siste filmen Harry Potter and the Deathly Hallows.

«Håper på å komme tilbake til den syvende filmen, [...] men jeg vil være enda bitrere hvis jeg blir utelatt fra den òg.»

Isaacs forteller også om hvor positivt hans Harry Potter-erfaring har vært og de mange skuespillerne som er involvert. Alle liker og kjenner hverandre, og alt går plettfritt, og der er ikke spor av den vanlige skrekken du har når du lurer på om filmen vil slå an, for vi vet den vil.

Tusen takk til HPANA.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt