If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Gratulerer, Alan Rickman!

Undertegnedes store helt, Alan Rickman, fyller 62 år i dag! Rickman spiller Professor Snape i Harry Potter-filmene. Han er egentlig utdannet innen grafisk design, men endte heldigvis opp som skuespiller i stedet. Han er i dag en av Storbritannias mest anerkjente skuespillere, og har spilt i filmer som Dogma, Sense and Sensibility, Robin Hood: Prince of Thieves og Love Actually. Dersom du, av en eller annen uforståelig grunn, ikke har sett noen filmer med Alan Rickman, bør du kanskje gjøre det nå? Han er for tiden Norgesaktuell med filmen Sweeney Todd, der han spiller mot blant andre Johnny Depp og Helena Bonham Carter. Vi gratulerer så mye med dagen!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt