It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Helt ny ekstra scene lagt til i Half-Blood Prince

I går kunne produsent David Barron annonsere at det vil bli lagt til en ekstra scene (altså en scene som ikke er hentet fra boka), som for øvrig foregår i The Burrow, i den neste filmen i Harry Potter-serien, Harry Potter and the Half-Blood Prince.

«Det er ikke ofte vi har ting som ikke er hentet fra boka. Men dette var lagt til fordi det var mulig for Rowling gjennom hele den lange boka å gi leserne små snutter om hva som skjedde utenfor Hogwarts, som for eksempel aviser, folk som pratet om noens foreldre som hadde blitt drept, eller noen som hadde blitt tatt ut fra skolen fordi foreldrene deres ikke trodde det var trygt nok.

Selve boka er krydret med slike snutter, men det ville ikke bli så lett å ta med alle disse i filmen. Så den ekstra scenen er lagt til midt i filmen og minner oss på at verden ikke lengre er et trygt sted.»

Harry Potter and the Half-Blood Prince har premiere i November 2008.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt