He was probably the bravest man I ever knew.

Harry Potter er avhengighetsskapende!

For oss som vier mesteparten av vår fritid til Harry Potter, skaper ikke denne nyheten voldsomme aha-opplevelser. Men fenomenet Harry Potter er visstnok så spesielt at det nå har blitt forsket på hvor avhengighetsskapende dette egentlig er. Forskere ved Muhlenberg College i Pennsylvania har undersøkt 4000 fans, og det viste seg at cirka 10 % av disse har noen av de samme symptomene som kan sees hos personer som sliter med rusavhengighet. Symptomer som søvnløshet og nedsatt matlyst er spesielt fremtredende. Så, kjære lesere, dersom dere husker på å spise og sove litt innimellom all lesingen og lengselen etter neste film, så bør dere være utenfor fare.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Alex sier:

  Dette her var ikke no nytt da ;)
  Har lest om dette her før å det er sinnsykt altså…
  greit at jeg er en HP-fan, men jeg liker å sove og spise ;P

 • Monica sier:

  oO
  Oisann xD

 • annee sier:

  Må si at jeg ikke er overrasket.
  Dette er et kjent faktum blant dem som ikke bruker all sin tid på Harry Potter, men ikke for dem som faktisk bruker nesten all sin tid på Harry Potter.

 • Bente sier:

  Det var ikke noe nytt, men det er jo litt skremmende at noen \»glemmer\» å sove å lese! Jeg har jo også sittet å lest og lest i mange timer, men da har jeg spist sammen med mamma, pappa og søstera mi som vanlig…

  Man må jo være litt sosial!!!

 • snapefan sier:

  Når en fluknene ny Harry Potter bok har kommet så, kan det jo være at det går ut over sjønnhetsøven. Men ikke ellers. (det går ann å lese mens man spiser)

 • sercus+alèyna=sant sier:

  jeg tror jeg er smittet:-O
  hehe, ikje sånn, jeg har noen rollespill på no.gosupermodel.com
  (er en jente)
  jeg spiller:
  sercus
  melrose
  slur
  bellatrix
  hermine
  katti

  hehe, har lest alle bøkene, så det er gøyere på rollespillet…
  hehe

  hilser alle HP-fan!

 • HP-Gærning sier:

  Dette er slett ikke noe nytt å høre for meg heller, sånn er jeg nesten selv også, faktisk. Etter at jeg begynte å lese Harry Potter, sitter jeg helst inne å leser bøkene for n\’te gang i stedet for å gå ut i solkskinnet … og som oftest har jeg med meg Potter boken hvor enn jeg er, så denne nyheten kommer ikke som et stort sjokk!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt