It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Streakere blandet seg inn i innspillingen

Det ryktes at under filmingen av en scene til Harry Potter and the Half-Blood Prince dukket det opp to menn som overhodet ikke hadde noe med filmen å gjøre. Det var et par ‘streakers’, altså folk som synes det er festlig å løpe nakne rundt på forskjellige arrangementer. De skal ha blitt kastet ut av området, men vendte etterpå tilbake til skogen, der de gjemte seg og laget apelyder. The Leaky Cauldron skriver at denne saken først sto på trykk i The Sun, og at det derfor må tolkes som et rykte foreløpig.

Advarsel: I reportasjen det er linket til, er det bilde av en naken person, sett bakfra. Ta hensyn til dette dersom du er av ung alder.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt