After all this time? Always.

Høringen i rettsaken satt til 24 mars

Saken mellom JK Rowling og forlaget RDR Books er ennå ikke avgjort, og nå er neste høydepunkt i saken satt til 24 mars. Om det er RDR Books eller Rowling og Warner Bros som vinner kampen er jo fortsatt uvisst, men dette vil garantert pågå i lang tid. Som The Guardian skriver:

Det eneste sikre er at den parten som taper garantert vil anke saken.

For dere som ikke har fulgt med på dette, så ligger sakens kjerne i at en person som startet et mye omtalt Harry Potter-leksikon på nett, nå ønsker å gi ut dette i bokform. Grunnen til at dette skaper furore, er selvsagt at JK Rowling, som har forfattet alt som eksisterer i dette leksikonet, selv ønsker å gi ut en slik bok, for å gi pengene til veldedighet. Vi følger selvsagt saken med argusøyne og rynkede øyenbryn, og gir dere en oppdatering så snart resultatet foreligger.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Alex sier:

  Jeg håper for all del at hun vinner!!
  Dette her er så frekt at jeg blir flau på han idiotens veine.
  Rowlings prosjekt er hennes, og bare hennes!!
  nei, hun vinner, det er jeg sikker på!

 • Susanne sier:

  Det håper jeg hvertfall !!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt