It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

‘DH’ blir delt i to filmer!

Da er det mer eller mindre bekreftet, Harry Potter and the Deathly Hallows blir nemlig delt inn i to filmer! Vi venter fortsatt på en offisiell bekreftelse fra Warner Bros, men HPANA skriver at denne nyheten kommer fra sikkert hold. Vi oppdaterer så snart det kommer en offisiell bekreftelse på dette.

Oppdatering: Mugglenet skriver på sine sider at del 1 av filmen kommer i November 2010, og del 2 i mai 2011. I et intervju med LA Times sa produsent David Heyman dette:

I motsetning til de andre bøkene, så kan man ikke fjerne deler fra denne. Man kan fjerne scenen der Ron spiller Quidditch i den femte boken , man kan fjerne delen med Hermione og hennes kamp for S.P.E.W og lignende historier…Det lar seg bare ikke gjøre med den syvende boken.

Oppdatering 2: Warner Bros har offisielt bekreftet at filmen blir todelt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt