Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

King’s Cross-bro kan forsvinne

Kampanjedeltagere prøver å redde et av de mest ikoniske stedene i Harry Potter-serien. En bro og en 100 år gammel klokke på togstasjonen King’s Cross kan bli fjernet hvis nye utvidelsesplaner settes i verk. Arkitekt og programleder Ptolemy Dean leder kampanjen for å hindre at broen blir ødelagt. King’s Cross kan komme til å miste dens fantastiske struktur som karakteriserer dens skue. Det er som en port mot nord, og det er veldig trist om den forsvinner, sier han.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Alex sier:

    Hva er problemet?
    de kan jo bare bygge en stasjon scene lix…
    Men trist at det skjer lix


Legg igjen en kommentar

Valgfritt