After all this time? Always.

Teaseren til HBP kommer i mai?

The Leaky Cauldron skriver at de har fått informasjon som tyder på at teaser-traileren til Harry Potter and the Half-Blood Prince kommer i mai. Den skal visstnok komme på kinoene i forbindelse med den nye Narnia-filmen, som har premiere 16.mai. Vi gjør oppmerksom på at dette kun er et rykte, og at vi derfor må vente til noe offisiell informasjon kommer fra Warner Bros.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Thomas sier:

    Eg gleda meg til å sjå den =D

  • Je sier:

    hm, mai høres riktig ut. Men ikke i forbindelse med Narnia filmen, Narnia produseres av Disney mens HP lages av WB. Men kan være lurt og holde øye med de store vårfilmene som kommer, skal ikke se bortifra at de slipper teaseren med en av de…

  • Alex sier:

    Venter i spenning!!!!!!!!! ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt