Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

To nye castet for Half-Blood Prince

The Leaky Cauldron rapporterer at to nye karakterer fra Harry Potter and the Half-Blood Prince er castet. Først ut er det skuespilleren Tom Moorcroft som skal portrettere Regulus Black. UK Castingcall Pro avslører også at Charlie Bennison innehar rollen som vampyren Sanguini, en av professor Slughorns middagsgjester.

Dette behandles som et rykte inntil WB bekrefter det.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • snapefan sier:

  Regulus Black.? ?? Kan ikke huske han nevnt i bok 6 (ikke annet en RAB selfølgelig) – husker mer storyen som vi fikk i bok 5 (som ble skuffende nok kuttet på filmen) og 7. – nå er det lenge siden jeg har lest bok 6. (men det kan jo være det jeg savent som blir puttet inn i film 6) – spennde og se

 • Inger sier:

  Lurte på det samme… Kanskje han bare er castet til et bilde eller noe? Eller er han kanskje med i den scenen som WB legger til? Hm… Uansett så så han dritkul ut, han kan bli en super Regulus! =) Og han andre så sånn passe vampyraktig ut.. ;)

 • Margrete sier:

  Nå er det en stund siden jeg leste bok nr 6, men av en eller annen grunn husker jeg ikke verken noe serlig om Regulus Black eller noen vampyr i den boka… Men det kan være jeg er veldig glemsk.
  Uansett; det ser ut til at begge skuespillerne passer skikklig godt til rollene!

 • MsJoplin sier:

  Harry, Hermione og Luna er med i et selskap som Slughorn arrangerer. Harry blir presentert for en tidligere elev som har skrevet bok om sitt liv med vampyrer, og denne fyren har med seg en venn, vampyren Sanguini. Dette skjer i kapittel 15; The Unbreakable Vow. Kanskje Regulus er med i filmen i en slags montasje over alle de som tidligere har vært med i The Slug Club?

 • Mona sier:

  Hvorfor skal de legge til usaklige greier? T_T

 • Mithril sier:

  Så kult! Gee, starter å glede meg så fryktelig allerede..! Men så for meg Reg som en litt flottere versjon av Gary Oldman egentlig.. Menmen.

 • Inger sier:

  Han har sagt i et intervju nå med potterish.com at han filmet til et portrett som sikkert skal henge på veggen i Slughorns kontor.. ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt