It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Gratulerer med dagen, Emma Thompson!

Nok en dame ved navn Emma har bursdag i dag, nemlig Emma Thompson. Hun spiller Professor Trelawney i Harry Potter-filmene, og har en lang og solid karriere som skuespiller. Hun har blant annet spilt mot Alan Rickman i to filmer, Love Actually og Sense and Sensibility. Hun vant Oscar for Beste Manus til Sense and Sensibility, og Oscar for Beste Kvinnelige Hovedrolle i filmen Howard’s End. I tillegg til dette har hun også vunnet 3 BAFTA Film Awards, 1 BSFC Award, 1 Critics Choice Award, 1 CFCA Award, 1 Christopher Award, 2 David di Donatello Awards, 1 Emmy, 1 Empire, 4 Evening Standard British Awards, 2 Golden Globes, 1 Humanitas Price, 2 KCFCC Awards, 2 ALFS Awards, 2 LAFCA Awards, 2 NBR Awards, 1 NSFC Award, 2 NYFCC Awards… Blant annet. Vi gratulerer så mye med dagen, og håper hun får noen fine hyller til å ha alle prisene på!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt