It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Gratulerer med dagen, Emma Thompson!

Nok en dame ved navn Emma har bursdag i dag, nemlig Emma Thompson. Hun spiller Professor Trelawney i Harry Potter-filmene, og har en lang og solid karriere som skuespiller. Hun har blant annet spilt mot Alan Rickman i to filmer, Love Actually og Sense and Sensibility. Hun vant Oscar for Beste Manus til Sense and Sensibility, og Oscar for Beste Kvinnelige Hovedrolle i filmen Howard’s End. I tillegg til dette har hun også vunnet 3 BAFTA Film Awards, 1 BSFC Award, 1 Critics Choice Award, 1 CFCA Award, 1 Christopher Award, 2 David di Donatello Awards, 1 Emmy, 1 Empire, 4 Evening Standard British Awards, 2 Golden Globes, 1 Humanitas Price, 2 KCFCC Awards, 2 ALFS Awards, 2 LAFCA Awards, 2 NBR Awards, 1 NSFC Award, 2 NYFCC Awards… Blant annet. Vi gratulerer så mye med dagen, og håper hun får noen fine hyller til å ha alle prisene på!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt