Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

1. del av ‘Deathly Hallows’ 19. november 2010?

13. mars fortalte vi at Harry Potter and the Deathly Hallows vil bli delt i to deler, på grunn av det massive innholdet i fortellingen som ikke går an å klippe vekk.

I morges offentliggjorde Comingsoon.net at del 1 kommer 19. november 2010. Del 2 er forsatt ikke sagt noe om, men det forventes at den skal bli vist i mai 2011.

Vær snill å behandle dette som et rykte inntil Warner Bros. bekrefter nyheten.

Takk til HPANA.

27. april: HPANA melder at Warner Bros. har bekreftet releaset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Susanne sier:

  Så gøy !!

 • snapefan sier:

  spennende. (jeg gleder meg mer til 7\’ ern enn 6 \’ern)

 • Jan-Petter sier:

  Skulle ønske det ikke tok slutt så fort…

  Syns Harry Potter serien burde leve lenger…

 • snapefan sier:

  … ;- ) Man kan jo altids håpe på at det lages en nyinnspilling av serien om 20 år :) (som satser på å gjøre det bedre og deler filmene i 2, fra 3\’ren og utover) Synes filmene som er nå er ok og severdige.(men fokuset har dessverre vært for mye på den yngste fansen 8 -12 åringer, dessverre ikke de som er 15 og oppver – finnes fans i 20/30 års aldren også noe som de dessvere har helt glemt)

 • Multe sier:

  Jeg er 20 og jeg synes filmene er topp:) Mye bedre enn \»severdige\». Du må huske at det er bøker på flere hundre sider som skal lages til knappe 3 timer. Jeg beundrer virkelig manusforfatterne for arbeidet de gjør! Det er ikke til å stikke under en stol at de første bøkene er laget for litt yngre folk, men de blir mye mørkere etterhvert, noe som gjenspeiler seg i filmene. Jeg digger filmene og gleder meg som en liten unge til hver eneste premiære!:)

 • snapefan sier:

  Jeg ELSKER bøkene, Liker blant annet kombinasjonen mellom humor og det mørke og det triste. (enig at de to første bøkene i serien er for barn, og de to filmene reargerer jeg ikke på) Etter min mening blir det mørke tonet for mye ned i filimene. Film 3 er nydelig visuelt, og storryen er elendig i forhold til boka.
  I film 5 Synes jeg at slaget i magidepartementent, ble for banalt og barnslig i forhold til boka .Som var relativt voldig og blodig i forhold. Svart røyk??? Har gledet meg gang på gang til filmene som en unge jeg også, men gang på gang har jeg gått skuffet ut. (har likt de litt bedre den andre gangen jeg har sett de da)

 • snapefan sier:

  … men jeg må innrømme jeg liker enkelte scener i filmene godt. Men nok om det. Tilbake til tema for posten.
  Bra at den siste filmen blir delt i to og at den første blir en noveberfilm :)

 • Charlotte sier:

  weeeee!! :D Gleder meg som en ungee! :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt