Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Rowling verner om barnas privatliv

Denne tvisten har pågått en stund, men nå har altså JK Rowling vunnet over fotografene. For tre år siden ble det publisert bilder av hennes da 18 måneder gamle sønn David, bilder som tydelig var tatt i velkjent paparazzistil med lange linser. Rowling og hennes mann, Neil Murray, gikk til sak på sønnens vegne, og begrunner reaksjonen slik:

Vi fremmet ikke dette søksmålet fordi vi ønsker spesielle privilegier for våre barn, men fordi vi ønsker at de, i likhet med sine venner, skal få vokse opp uten uønsket innblanding i deres privatliv. [...] Vi forstår og aksepterer at med suksessen til Harry Potter, vil det være en legitim interresse for Jo’s profesjonelle aktiviteter og opptredener. Uansett så streber vi etter å gi våre barn en normal oppvekst utenfor medias søkelys.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Alex sier:

    Er så enig!!
    Det er foreldrene som er berømte, ikke ungene

  • Skrulla sier:

    ja. vet du hva!! det skulle bare mangle.
    Det er Rowling som er berømt, det er henne og bøkene hennes vi intreserer oss for.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt