It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Julie Walters er ikke stor fan av Harry Potter

Skuespilleren Julie Walters avslørte nylig at hun ikke er noen spesielt stor fan av Harry Potter. Hun forteller at hun bladde kjapt igjennom et par av bøkene for å se om karakteren hennes, Molly Weasley, kom til å overleve! Hun sier at ryktene om at hun var en ivrig leser av bøkene ikke var helt riktige:

Det morsomme er at det gikk rykter om at jeg nileste Harry Potter-bøkene, og at jeg alltid sto først i køen når en ny bok kom ut. [...] Det er nok ikke helt riktig! Det var noen som så at jeg skummet igjennom en av bøkene, og alt jeg gjorde -jeg innrømmer det!- var å se om JK Rowling, forfatteren, hadde skrevet karakteren min ut av historien!

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt