In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Hermione er et forbilde for dagens kvinner

Selv om Hermione Granger er en oppdiktet karakter, blir hun trukket frem som et forbilde for unge kvinner. Blog.christianitytoday.com trekker spesielt frem hennes lojalitet som eksempel. Selv om det betyr å måtte kjempe seg igjennom krangler, vanskelige stunder, til og med sette sitt eget liv i fare, så har ikke Hermione veket unna en eneste gang. Andre karakterer som blir omtalt for deres egenskaper er blant annet Marge Simpson, for hennes udiskutable kjærlighet til familien, og Juno (fra filmen Juno), for hennes tøffe valg om å beholde sitt ufødte barn.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt