This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Mange bursdager i helgen

Det har vært 17. mai-helg i Norge, og i Storbritannia har det også vært noen feiringer i helgen. Lørdag 17. mai var det Paul Whitehouse som stod for tur, han fylte de runde 50! Paul spilte Sir Cadogan i Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Paul har en lang karriere bak seg, har 3 barn, og er Tottenham-supporter.

Søndag 18. mai fylte Miriam Margoyles 67 år. Hun spiller Professor Sprout i Harry Potter-filmene. Hun har vært i bransjen i over 40 år, og har blant annet vært med i flere episoder av den elleville komiserien Blackadder. Hun ble tildelt Officer of the Order of the British Empire av den britiske dronningen i 2001.

I dag er det Geraldine Sommerville som fyller 41 år. Hun spiller Lily Potter i Harry Potter-filmene. Hun har spilt i serier og filmer som Cracker, Romeo and Juliet og Gosford Park. Geraldine er fra adelig familie, og er faktisk i slekt med Dronning Elizabeth II.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt