I am not worried, Harry. I am with you.

Rowlings Harvard-tale: En tale om visdom

Sist uke mottok JK Rowling et æresdoktorat ved Harvard University, og blir man beæret med dette, må man selvfølgelig holde en tale. Rowling ga studentene mange gode råd, blant annet rådet hun dem til å ta noen sjanser her i livet. Hun fortalte dem at hennes foreldre ikke ville at hun skulle bli forfatter, fordi sjansen til å mislykkes er så stor. Selv om hun slet økonomisk da hun skrev begynnelsen på Harry Potter-serien, og ble refusert gang på gang, gav hun aldri opp drømmen om å slå igjennom. I dag er hun god for milliarder, men har aldri glemt hvordan det var å være fattig. Hun oppfordret studentene til å være omtenksomme og bry seg om de som ikke er like heldig stilt her i livet. Rowling selv donerer som kjent store summer til ulike formål, spesielt er hun engasjert i saker som dreier seg om barn og unge.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt