IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Invisibility Cloak snart en realitet?

Vi Harry Potter-fans blir av og til møtt med holdninger som indikerer at alt som står i bøkene bare er tull og fantasi. Det er det tydeligvis ikke, for nå har noen genier ved University of Utah kommet et skritt videre i utviklingen av en usynlighetskappe. Selv om det er lang vei igjen, har de kommet frem til forskjellige måter å reflektere lys på, slik at et objekt under et slikt stoff faktisk vil se usynlig ut. Metoden er langt fra ukjent, da de militære Stealth-flyene er bygget slik at de ikke synes fra bakken. Dersom det skulle vise seg mulig å lage en slik kappe, blir den nok ikke lagt ut for salg til hvem som helst, men det er jo lov å håpe. Det kunne jo vært kjekt å ha en slik kappe i enkelte tilfeller, hvis man for eksempel får husarrest, vil snike seg inn på noen og skremme dem litt, eller hvis man må ut av døren og har en begredelig bad-hair day. Våre oppfinnsomme lesere har sikkert flere eksempler, og oppfordres herved til å skrive dem opp under ‘Kommentarer’!

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt