New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Ny film til Harry Potter-parken?

Det ryktes på Wizard News at JK Rowling har plukket opp pennen igjen, nå har hun skrevet historien til en minifilm som skal vises i Harry Potter-parken i Florida. The Wizarding World of Harry Potter skal åpnes i 2009 eller 2010, og blir en del av Universal Studios i Orlando. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint og andre skuespillere skal allerede være igang med innspillingen til denne filmen, de skal også spille inn andre sekvenser som skal brukes i parken.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Guro sier:

    Ææ, så gøy! Der skal man besøke ;D

  • snapefan sier:

    det høres artig ut. Men jeg kommer aldri til å sette mine ben der. Har vært i en disneypark,da jeg var 12, og var gørrkjedlig. (muligens det hadde vært artigere hvis jeg var 6 – 8 år)

  • m.m. sier:

    har man egentlig behov for en park??? -akkurat på dette punktet er jeg svært skuffet over Rowling. (jeg vil heller si at Harry potter er mer bergnet fra 9 år og oppover – de 4 siste bøkene fra 11/12 årsålderen og oppover)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt