I am not worried, Harry. I am with you.

Gratulerer med dagen, Daniel!

For noen minutter siden hadde selveste Daniel Radcliffe bursdag! Gutten, eller mannen, som er mest kjent som Harry Potter, ble 19 år i går. Daniel begynte sin karriere i 1999, da han spilte David Copperfield, og siden har det bare gått slag i slag. Daniel har fortalt at han satt i badekaret da faren hans kom løpende med beskjeden om at han hadde fått rollen som Harry, og at han ble så glad at han rett og slett gråt. Daniel elsker også å spille folk et puss eller to, blant annet rappet han mobiltelefonen til Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), og endret språket til tyrkisk. Han dukket også opp på settet med fjeset fullt av blodige sår og plaster, for å gi sminkedamene et sjokk. Han er ikke så veldig glad i kake, og faktisk så likte han ikke bøkene om Harry Potter noe særlig da han begynte å lese dem. Men magi? Det tror vår helt 100 prosent på.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt