Bless the children, give them triumph now.

Hotellrom for HP-fans!

På rom 552 på Balmoral Hotel i Edhinburgh ble historien om Harry Potter avsluttet. The Herald skriver at folk nå betaler opp til 1000 pund for å bo på det samme rommet som JK Rowling skrev de siste kapitlene av Harry Potter and the Deathly Hallows i. Ansatte på hotellet forteller at rommet er nøyaktig likt som det var da Rowling bodde der, men noen få ekstra detaljer har det blitt. På døren er det nå et pent skilt som bærer navnet hennes, og det har blitt satt på en dørhammer formet som en liten ugle. Rowling skrev også signaturen sin på en marmorbyste som sto på hotellrommet, og den står nå i en glassmonter. Det er ikke bare hotellet i Edinburgh som har blitt besøkt av fans, også kafèen hun skrev Harry Potter and the Philosopher’s Stone har blitt flittig besøkt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Mona sier:

    Jeg var i Edinburgh tidligere i sommer, og stakk innom The Elephant House. Litt Oppskrytt, i min mening. Det fantes ikke ledige sitteplasser, vi fikk feil mat og det va dyrt. Men hey, bra for de at de tjener så sinnsykt bra på det da!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt