Bless the children, give them triumph now.

Fantastisk julegave fra Rowling

The Tales of Beedle the Bard, som vi fikk høre om i Deathly Hallows, blir nå gitt ut av JK Rowling!

Dere husker kanskje at Hermione fikk denne boken av Dumbledore i begynnelsen av boken. Vi får høre eventyret The Tales of the Three Brothers, som hjelper Harry, Hermione og Ron til å forstå hva som er så spesielt med dødstalismakene.

Dette eventyret og fire andre blir nå lansert for alle akkurat tidsnok til at fans flest kan rekke å finne den under juletreet. Tidligere har syv håndskrevne eksemplarer av boken blitt auksjonert bort til inntekt for veldedighet, men nå blir den altså allemannseie.

Boken kan allerede nå forhåndsbestilles hos Amazon, selv har jeg sikret meg samlerutgaven.

Boken blir gitt ut av The Children’s High Level Group (CHLG), kjøper du boken støtter du altså denne organisasjonen.

Les mer om de forskjellige utgavene her.

Tusen takk til alle som tipset oss om dette!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • tj sier:

  råkult!!!!!!!!!!!!!!! den skal jeg bestille med en gang

 • Vampyren sier:

  Forhåndsbestilt samlerutgaven her også! Nå gleder jeg meg! Guri, så glad jeg ble da jeg leste dette på amazon i går/i natt! :D

 • Inger sier:

  Ble samlerutgaven på meg og! Den var jo dyr, men var aldri i tvil om at jeg måtte ha den… Den er såå fin! :D :p Ble superglad da jeg leste om det på Mugglenet i går..;) Det hadde jeg faktisk aldri trodd skulle skje!

 • HBP sier:

  Er det noen som har en anelso om denne kommer til å bli oversatt til norsk?

 • tj sier:

  håper virkelig den blir oversatt på norsk. klarer jo å lese den på engelsk, men norsk er best!

 • Alex sier:

  Jeg sverger.. dette har hun gjort som en personlig julegave-gest til meg! XD
  Jeg tror den blir oversatt folkens, men jeg skal bare ha den på engelsk!!!!!!!!!!!

 • Alex sier:

  Seff du syns norsk er best tj, det er jo trossalt morsmålet ditt ;) lol

 • Mendi sier:

  Synes bøker er best på originalspråket, jeg…

 • Mona sier:

  Enig med Mendi, best på originalspråket. Såfremt man kan det da.

  Lurer på om de håndskrevne utgavene hadde gått for like mye penger om de visste det her. Haha. You got screwed.

 • Guro sier:

  Fantastisk!

 • MsJoplin sier:

  Ingen anelse om den blir oversatt til norsk. Etter hva jeg kunne forstå er det Amazon som har rettighetene til å selge boka og inntektene går jo fra dem til veldedighet. MEN det gjorde også inntektene fra \»Fantastic beasts..\» og \»Quidditch through the ages\», og de ble jo oversatt. Vi hyler ut når vi vet noe.

 • megan sier:

  Ja, nå har jeg bestilt den også. gleder meg!! Ser så utrolig bra ut :)

 • Mendi sier:

  Kommer den til å bli solgt i Norge på engelsk?
  Det hadde sikkert fått flere til å kjøpe den…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt