The last enemy that shall be destroyed is death.

Coveret til HBP-spillet

EA har lagt ut bilde av coveret til det kommende Harry Potter and the Half-Blood Prince-spillet. Du kan se det her og her. Spillet kommer ut til PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, MAC, PlayStation 2, PSP og Nintendo DS den 14. november.

Oppdatert 4. august: IGN har lagt ut et nytt bilde fra PS2-versjonen av spillet.

Takk til Kevin for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • tj sier:

    åååååhhhhhhhh……………… nå gleder jeg emg enda mer en før til å kjøpe det!!!

  • Esso sier:

    HP-spillene holder generelt en veldig lav standard.. Datt av etter spill2. Grafikken er jo ikke akkurat på topp og spillet blir altfor linjært i forhold til filmen. Ville likt å se Hogwarts: The Game jeg! Eller The life of a wizard e.l. RPG, kanskje MMORPG der du kan være en trollmann, levere lekser osv. ^DET hade vært gøy det


Legg igjen en kommentar

Valgfritt