Bless the children, give them triumph now.

Daniel avslører sjelden sykdom

Daniel Radcliffe opplever enorm suksess, men forteller nå at det er takket være sykdommen sin at han ble skuespiller. The Telegraph skriver at Daniel lider av dyspraksi, en sykdom som ofte innebærer lærevansker og problemer med motorikk. Da han var liten gjorde han det svært dårlig på skolen, og hadde lav selvtillit. Da han ville på audition for rollen som unge David Copperfield i tv-serien med samme navn, tenkte moren at det kanskje ville gi ham bedre selvtillit. Daniel fikk rollen, og vi vet jo hvordan resten gikk. Daniel sier at han har en mild form for dyspraksi, men at han på grunn av sykdommen har en elendig håndskrift og sliter med å knyte skolissene sine.

Hvis du vil lese mer om dyspraksi, kan du gjøre det her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt