IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Bloomsbury håper på sterke tall

Forlaget har tjent enorme summer på eventyret om Harry Potter, men fremtidens salgstall er mildt sagt usikre nå som siste bok forlengst er ferdig lest. Allikevel ser de optimistisk på fremtiden, spesielt nå som utgivelsen av The Tales of Beedle the Bard nærmer seg. Ifølge The Telegraph hadde Bloomsbury en inntjening på cirka 13 millioner pund i første halvår av 2007, men etter utgivelsen av Harry Potter and the Deathly Hallows ble årsresultatet på hele 55 millioner pund.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Alex sier:

  gleder meg så utrolig mye til utgivelsen av tales of beedle the bard!
  kan nesten ikke vente altså!
  hmmm, jg tror at bloomsbury bør ikke være engstlige på fremtiden, bøkene av harry potters verden er noe som alltid kommer til å bli husket å lest….

 • Marte sier:

  Seff. vil de få sterke tall. Harry Potter er jo verdenskjent. Så alle de som er fan av Harry, vil jo se filmen:D

 • snapefan sier:

  Tror ikke Bloomsbury trenger å være engstlige – det finnes fremdeles noen aom leser bøkene etter å ha sett filmene. Dessuten vil Harry Potter alltid få nye lesere :) Gleder meg til The Tales of Beedle the Bard


Legg igjen en kommentar

Valgfritt