He was probably the bravest man I ever knew.

Rowling og WB vant i retten

The Leaky Cauldron melder at JK Rowling og Warner Bros har vunnet rettsaken mot Steven Vander Ark og RDR Books. For de som ikke har fulgt denne saken, så forsøkte Vander Ark og RDR Books å gi ut et Harry Potter-leksikon, noe Rowling og WB mente var i strid med rettighetslovene, og det ville dessuten ødelagt planene Rowling selv har om å gi ut et slikt leksikon. JK sier blant annet dette om utfallet:

Den foreslåtte boken inneholdt enorme mengder av mitt arbeid, og inneholdt så og si ikke noe nytt og originalt. Nå har retten bestemt at den ikke skal utgis. [...] Det har blitt utgitt mange bøker som viser nye og spennende sider ved Harry Potter. Leksikonet er bare ikke et av dem.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt