Bless the children, give them triumph now.

WB drukner i hatmail

Etter at Warner Bros i august offentliggjorde at de har utsatt premieren på Harry Potter and the Half-Blood Prince, har de ikke akkurat stått øverst på vennelisten til HP-fansen. De blir regelrett bombadert med hatmail og trusler fra sinte fans. De fleste er rett og slett et utslag av frustrasjon og sinne, men noen av dem er rene dødstrusler.

Jeg håper dere blir kvalt i deres eget spytt.

WB skyldte blant annet på bedre inntjeningsmuligheter på sommeren, og forfatterstreiken i USA da de utsatte filmen, men også her møtes de med heftige argumentasjoner fra illsinte fans:

Hvis WB tror at vi faller for den forfatterstreik-greia, da er de dummere enn jeg trodde. Manuskriptet til denne filmen var ferdig skrevet og filmingen var igang mens streiken pågikk, og den hadde nesten ingen innvirkning på produksjonen i Storbritannia. Dette var et problem i USA!

Det har blitt startet underskriftskampanjer på nett, en av dem har nå over 45 000 underskrifter, og flere prøver fortvilt å få WB til å skifte mening. Foreløpig ser det ut til at vi må bli hjemme i fellesferien!

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mona sier:

  lol @ that

 • Alex sier:

  Herregud da , er ikke no rart at de er fått hat mail .
  Mye bedre å vente med den siste filmen så de kan jobbe mere med den og gjøre den bra

 • Bente sier:

  det er bare rett å rimelig at de får høre fra fans. jeg ble skikkeli skuffa selv fordi jeg hadde gleda meg. De tenker tydeligvis ikke helt klart, forhåpentlig vis så tjener de ikke så mye på det som de håper…

 • sf sier:

  Ikke rart at de har fått hatmail. vel,vel.selv om jeg var sært rasende med en gang, har jeg infunnet meg at filmen kommer til sommeren. Men jeg kommer ikke til å se den 3-4 ganger som jeg bruker å gjøre. Kommer kun til å se den 1 eller maks 2. (uansett er bøkene best – håoer på en nyfilmatisering om en 20års tid)

 • Marte sier:

  Ja, Jeg ble også rasende. Men jeg ville ikke akuratt komme med trusler. HaHa, Den truslen var litt komisk. Det var vist en skikkelig sinna fan. JaJa
  Sånn er livet. Det kan vi vel leve med??
  x) *lættis*

 • Mendi sier:

  Bra at den fikk over 45000 underskrfiter, bare dumt at det ikke kommer til å hjelpe… Dx

 • tj sier:

  ha… der fikk de som de fortjente

 • V* sier:

  Joa, men det er jo ikke så mye vi kan gjøre. Det er bare så dumt at vi må vente å lenge. Vi får nesten bare leve med det. vi dør jo ikke.

 • Mendi sier:

  Men jeg må virkelig si at jeg liker trusselen, «Jeg håper dere blir kvalt i deres eget spytt». Den er så fengende og meningsfull. :P

 • Xs sier:

  WarnerBros brenn i Hælvette!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt