This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Emma til USA?

Emma Watson er like skoleflink som Hermione Granger, karakteren hun spiller i HP-filmene. Hun har oppnådd kun toppkarakterer hittils, og Contact Music skriver at nå har hun begynt å snuse på en utdannelse i USA:

Jeg har søkt på flere universiteter for neste år, inkludert noen amerikanske. Hvis jeg skal utdanne meg i USA blir det nok innen humanistiske fag, men hvis jeg skal utdanne meg her hjemme vil jeg studere engelsk litteratur.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • tj sier:

  ey,ey,ey vent nå litt. hvor er det blitt av artikkelen til lise berit om han harry potter leksikon fyren som ville gi ut en reisehåndbok? er den blitt fjerna?

 • Lise Berit sier:

  Ja, den har jeg fjernet. Jeg synes det ble for mye diskusjon rundt måten jeg valgte å vinkle saken på, istedenfor selve saken, så jeg slettet den.

 • Lill sier:

  Jeg er enig i at artikkelen hadde en altfor subjektiv vinkling, men jeg syns uansett at artikkelen heller burde blitt omskrevet enn fjernet helt. Det at Steve Vander Ark har planer om å gi ut en reiseguide til Harry Potter-relaterte steder i Storbritannia, er etter min mening en nyhet som burde stått på denne siden, og langt mer interessant enn at skuespilleren som spilte the Fat Lady i den første filmen døde for to og en halv måned siden …

 • Lise Berit sier:

  Nå er vi ferdige med å kommentere Vander Ark-saken. Punktum!

 • sf sier:

  NEI, det er vi ikke :D hi, hi, hi ;-)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt