Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Emma til USA?

Emma Watson er like skoleflink som Hermione Granger, karakteren hun spiller i HP-filmene. Hun har oppnådd kun toppkarakterer hittils, og Contact Music skriver at nå har hun begynt å snuse på en utdannelse i USA:

Jeg har søkt på flere universiteter for neste år, inkludert noen amerikanske. Hvis jeg skal utdanne meg i USA blir det nok innen humanistiske fag, men hvis jeg skal utdanne meg her hjemme vil jeg studere engelsk litteratur.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • tj sier:

  ey,ey,ey vent nå litt. hvor er det blitt av artikkelen til lise berit om han harry potter leksikon fyren som ville gi ut en reisehåndbok? er den blitt fjerna?

 • Lise Berit sier:

  Ja, den har jeg fjernet. Jeg synes det ble for mye diskusjon rundt måten jeg valgte å vinkle saken på, istedenfor selve saken, så jeg slettet den.

 • Lill sier:

  Jeg er enig i at artikkelen hadde en altfor subjektiv vinkling, men jeg syns uansett at artikkelen heller burde blitt omskrevet enn fjernet helt. Det at Steve Vander Ark har planer om å gi ut en reiseguide til Harry Potter-relaterte steder i Storbritannia, er etter min mening en nyhet som burde stått på denne siden, og langt mer interessant enn at skuespilleren som spilte the Fat Lady i den første filmen døde for to og en halv måned siden …

 • Lise Berit sier:

  Nå er vi ferdige med å kommentere Vander Ark-saken. Punktum!

 • sf sier:

  NEI, det er vi ikke :D hi, hi, hi ;-)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt