Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Palin ville bannlyse Harry Potter

Sarah Palin, kjent som amerikansk visepresidentkandidat og ‘hockeymom’ med leppestift, har fått endel kritikk i valgkampen. Nå kommer det frem at hun som guvernør i Alaska ville fjerne Harry Potter-bøkene fra bibliotekene. Den religiøse nyhetssiden Religious Intelligence skriver at Palin etter sigende skal ha en såkalt ‘hitlist’ med boktitler, deriblant Harry Potter, Huckleberry Finn og Of Mice and Men. En bibliotekar fikk spørsmål av Palin om hun ville bannlyse bøkene dersom hun ble bedt om det. Dette stilte hun seg negativ til, og en stund senere måtte hun gå fra stillingen sin. Grunnen til at Harry Potter bør bannlyses og helst brennes? Det er skriverier om skumle heksekunster og magi… Det er nesten fristende å be dem bannlyse Donald Duck i tillegg. Han går jo tross alt rundt uten bukse…

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt