Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Grisen Nutmeg på besøk på Hogwarts

Det er alltid hyggelig å skrive om dyr, og denne gangen er det Boston Standard som bringer historien om en gris som har tilbragt litt på HP-settet. Grisen Nutmeg spilte egentlig i filmen How To Lose Friends and Alienate People med Simon Pegg og Kirsten Dunst, og scenene ble spilt inn på samme sted som noen av scenene fra Harry Potter. Bill Gelsthorpe, som eier Nutmeg, sier at de tok en tur for å se hvordan det gikk med HP-innspillingen:

Vi tok en tur for å se hvordan det gikk, for de sa at de aldri hadde trent en gris før. [...] Vi gikk inn i en hangar, som viste seg å være storsalen på Hogwarts. [...] Jeg sto og så på fra der Dumbledore pleier å stå i front, og Nutmeg løp opp og ned midtgangen.

Man kan alltids tenke seg hva Filch hadde sagt til å ha en gris løpende rundt i borgen…

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt