Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Harry Potter og Voldemort på Top 100-liste

Harry Potter’s Page skriver at Harry Potter og You-Know-Who har blitt tildelt henholdsvis 15. plass og 100. plassEmpire Australia’s Top 100 Greatest Movie Characters-liste. Empire Australia beskriver Harry Potter slik:

En arrete trollmannsgutt. Liker å spille Quidditch, og veive med tryllestaven. Fremtredende øyeblikk: Da han duellerer med Lord Voldemort i ‘Harry Potter and the Goblet of Fire, og soppen blir en mann.

Karakteristikken av Lord Voldemort er slik:

Den mektigste svarte trollmannen som noensinne har levd. Da kom det sikkert som et sjokk for ham å oppdage at hans erkefiende var en nerdete liten spjæling. Det kan sikkert også forklare hans evige dårlige humør. Fremtredende øyeblikk: Hans første opptreden i full fysisk form i ‘Harry Potter and the Goblet of Fire’.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Bagman sier:

    Stusset litt over dette uttrykket: «Soppen blir en mann»?

  • Lise Berit sier:

    Enkelt og greit, jeg fant rett og slett ikke et ord som kunne oversettes fra \’boy doth\’. Jeg er rett og slett så vant til å bruke uttrykket \’soppen\’ om en ung gutt, så ergo gav jeg opp å finne et annet ord, og skrev det slik. Har noen et annet forslag eller rett og slett vet hva \’boy doth\’ betyr, er jeg takknemlig for det…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt