The last enemy that shall be destroyed is death.

TDP runder 5 år!

19. oktober er det 5 år siden The Daily Prophet ble lansert med brask og bram. Siden den gang har den vokst til å bli den desidert største Harry Potter-fansiden i Norge. Det har blitt skrevet 2938 nyheter, og siden har blitt vist over 200 000 ganger siden 2006. Andre fansider har kommet og gått, men TDP er fortsatt her. Sammen med søstersiden Gryffindor vs Slytherin er det sannsynligvis den største, mest forseggjorte og omfattende fansiden i Norden. Gjennom 5 år har vi hatt flere journalister i staben, og vi vil sende en takk til hver og en av dem for innsatsen. Men dere, våre lesere, skal ha en særdeles stor takk. Det er for deres skyld vi jevnt og trutt skriver om stort og smått, og det gleder oss å se at så mange av dere har fulgt oss trofast. Det er fortsatt tre filmer igjen, og vi håper vi fortsatt er her i 2011.

MsJoplin skal ha en spesiell takk. Hun har jobbet dag og natt, hverdager og ferier. Hun har ofret blod, svette og tårer, og resultatet er noen fantastiske sider som vi forguder. MsJ: Gratulerer med jubileet, og tusen hjertelig takk!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt