I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Noen bursdager…

Devon Murray fyller 20 år i dag. Han spiller Seamus Finnigan i HP-filmene, men slo igjennom i filmen Angelas Ashes i 1999. Privat har han 6 hester og 3 hunder, og liker å spille dataspill, gå på rulleskøyter og stå på skateboard.

Jamie Yates fylte 25 år i går. Han spilte Slytherin-kaptein Marcus Flint i Harry Potter and the Chamber of Secrets. I likhet med Devon Murray har Jamie erfaring fra bransjen, og har blant annet spilt i en episode av Mr. Bean.

Og til slutt er det en av verdens morsomste menn, nemlig John Cleese som skal få gratulasjon. Han fylte 69 år i går. Han spiller Nearly Headless Nick, husspøkelset til Gryffindor, i HP-filmene. Mest kjent er han nok for Monty Pythton, og han overtok rollen som Q i James Bond-filmene.

Vi gratulerer så mye til alle sammen!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt