New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Leksikonsaken er ikke over

Vi skrev for en tid tilbake at JK Rowling hadde vunnet saken mot RDR Books og Steven Vander Ark, som ville gi ut et leksikon basert på hennes fortellinger om Harry Potter. Hun vant som sagt saken, men nå melder School Library Journal at motparten anket dommen. De vil rett og slett ikke innse at rettsvesenet mener det er en klar sak at de ikke uten videre skal få lov til å tjene seg rike på en annen persons verk, så dette kan ligge an til å bli riktig så spennende. Vi følger saken med argusøyne, og melder fra så fort det er noe nytt i saken.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Skrulla sier:

    De er ivrige, det skal de ha. Det at Rowling har brukt mange år og mye krefter på å få til disse fantastiske bøkene, er vist ikke så viktig for dem. Kan ikke noe for at jeg syns det er ganske fasinerende at det går ann å være så tett i nøtta altså!

  • Alex sier:

    noen som blir med på å underskrive «slutt å ødelegg for harry og jo»=)?
    Og, det er ikke du som er forfarfatteren stephen!!!!!!!!!!!
    Jk rowling har sikkert mista lysta til å begynne på det og da ødelegger den dusten for oss alle!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt