Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Pattinson kåret til ‘Mest Sexy’

Robert Pattinson opplever stor suksess med vampyrfilmen Twilight. Det var nok mange jenter som ble ekstra møre da han spilte Cedrik Diggory i Harry Potter and the Goblet of Fire, og han har ikke akkurat fått færre fans nå. The Telegraph skriver at han nå har blitt kåret til en av de mest sexy mennene i 2008! Robert blir nå mer eller mindre overfalt av jenter, som vil at han skal bite dem, de vil ta på håret hans og de kaster undertøy på ham. Twilightserien har forøvrig solgt over 14 millioner eksemplarer i verden så langt, og populariteten bare øker. Dersom denne første filmen viser seg å bli den suksesssen alle håper på, er det ikke usannsynlig at oppfølgeren vil bli påbegynt allerede neste år.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt