It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Rickman snakker om ‘Nobel Son’

Alan Rickman er en travel mann, det siste året har han vært involvert i en rekke filmer. Nå har han snakket om sin nye film, Nobel Son. I filmen spiller han en nobelprisvinner, hvis sønn blir kidnappet og han får krav om løsepenger. Boston.com skriver at Rickman ofte blir karakterisert som en skuespiller med en forkjærlighet for ‘slemme’ roller, han har blant annet spilt Hans Gruber i Die Hard, sheriffen av Nottingham i Robin Hood: Prince of Thieves og Professor Snape i Harry Potter. Nå skal han snart i gang med innspillingen av de siste Harry Potterfilmene, men han tror ikke sjansen er stor for at han kommer til å bli med på et lignende prosjekt igjen:

Bare hvis jeg får en rullestol og en oksygentank.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • snapefan sier:

  Alan Rickman er en av mine favuritt skuespillere :) ….Liker han også som Snape :D ( MEN eneste som irriterer meg i forhold til Harry Potter – filmene er at Snapekarrakteren er såpass minimalisert. Karrakteren er veldig spennede i bokform, men etter men mening greier de ikke få til han i filmene. MEN SKUESPILLEREN ER PERFEKT)

 • Lise Berit sier:

  Jeg mener at han portretterer Snape veldig bra. Jeg blir nesten litt skremt, jeg… Men hadde han fått lov, hadde han sikkert vært skumlere.

 • snapefan sier:

  Jo, jeg er enig at han portretterer Snape veldig bra. Men det jeg det jeg tenker kanskje mer på er i forhold manuset, og hva som blir langt vekt på i filmene. Etter min menig så blir det for liten tid som de har til disposisjon til å få frem det spennende ved karakteren.

 • Alex sier:

  Jeg er enig i mye over. Med untak av i filmatiseringen av «de vises stein».
  Der er alt perfekt med Snape.

 • tj sier:

  snape er jo egentlig ikke slem da. det røpes i den sjuende boka. foresten helt enig Alex, Rickman er god i \»de vises stein\»


Legg igjen en kommentar

Valgfritt